جایگاه اعضای هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در میان یک درصد پراستنادترین محققین جهان

اعضای هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در میان یک درصد پراستنادترین محققین جهان قرار دارند.
به گفته معاون پژوهش و فناوری اطلاعات، ZAUMS، یکی دیگر از اعضای هیئت علمی در بین 1 درصد دانشمندان برتر جهان قرار گرفته است، در حالی که 7 نفر دیگر در بین 2 درصد دانشمندان برتر جهان شناخته شده اند.
حضور اعضای هیأت علمی برجسته این دانشگاه در میان دانشمندان برتر جهان نشان دهنده افتخار دیگری برای ZAUMS است.
به گفته معاون پژوهش و فناوری اطلاعات، ZAUMS، یکی دیگر از اعضای هیئت علمی در بین 1 درصد دانشمندان برتر جهان قرار گرفته است، در حالی که 7 نفر دیگر در بین 2 درصد دانشمندان برتر جهان شناخته شده اند.
انتخاب 1% دانشمندان برتر بر اساس سیستم رتبهبندی ESI انجام میشود و تعداد استنادها به مقالات و تأثیر علمی آنها در نظر گرفته میشود. این رتبه بندی با استفاده از داده های وب آو ساینس انجام شده و تأثیر مقالات پژوهشی بر جامعه علمی جهانی را ارزیابی می کند.
علاوه بر این، فهرست ۲ درصد از دانشمندان برتر جهان که توسط دانشگاه استنفورد و بر اساس دادههای پایگاه داده اسکوپوس منتشر شده است، با معیارهایی مانند تعداد مقالات، استنادها و شاخصهای علمی مانند H-index تعیین میشود. این ارزیابیها تأثیر علمی و همکاریهای بینالمللی محققان را ارزیابی میکنند و جایگاه آنها را در میان 2 درصد دانشمندان برتر جهان تثبیت میکنند.
این دستاورد ارزشمند که مبتنی بر شاخصهای علمی معتبر از جمله تعداد استناد به مقالات علمی، کیفیت پژوهش و تأثیر جهانی است، نشاندهنده تلاشهای بیوقفه و پژوهشهای برجسته اعضای هیئت علمی این دانشگاه است.
دکتر ابراهیم کرد، معاون پژوهشی و فناوری اطلاعات، ضمن تبریک به اعضای هیأت علمی و قدردانی از زحمات بی دریغ آنان، تصریح کرد: این افتخار نه تنها جایگاه علمی دانشگاه را در سطح بین المللی ارتقاء می بخشد، بلکه گامی قابل توجه در جهت ارتقای سطح علمی دانشگاه است. پیشرفت علم و پژوهش در کشور
وی در خصوص نظام های رتبه بندی دانشمندان جهانی نیز خاطرنشان کرد: سیستم ESI و دانشگاه استنفورد دو مدل معتبر جهانی برای رتبه بندی دانشمندان برتر جهان ارائه می دهند. وی خاطرنشان کرد: در فرآیندهای این دو مدل رتبهبندی همپوشانیهای موضوعی و انضباطی وجود دارد. بنابراین، برخی از دانشمندان در هر دو فهرست دانشمندان برتر جهان ظاهر می شوند.
وی همچنین بر لزوم حمایت بیشتر از پژوهشگران دانشگاه و ایجاد بسترهای مناسب برای پژوهش های بنیادی و کاربردی تاکید کرد. وی این موفقیت ها را نشانه تعهد دانشگاه به ارتقای کیفیت آموزشی و پژوهشی در سطح جهانی دانست و خواستار تلاش بی وقفه در جهت پیشرفت و شکوفایی علمی در همه زمینه ها شد.